Tuesday, February 12, 2008
Søndagswok 2.0
200 gr skært oksekød i tændstiktynde strimler
marineres i:
2 fed hvidløg
1 spsk chiliolie
1 spsk brun farin
2 spsk soya
1 tsk sesamolie
masser af friskkværnet sort peber
marineres min. 1 time
Imens klargøres grøntsager...
Chili
Hvidløg
Løg
Bladselleri
Peberfrugt
Gulerod
Champignon
start med at svitse kødet et par minutter - tag det fra
Svits hvidløg, chili, løg og selleri et minuts tid og tilsæt gulerod. Ca 2 min.
Tilsæt resten af grøntsagerne, og svits godt 2 min.
Tilsæt kødet og resten af marinaden, g spæd til med 1-2 dl. oksebouillon.
Lad det koge op og jævn evt med maizena rørt op i vand.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment