Saturday, September 8, 2007

Aarhus - Smilets by


Bliver nødt til lige at fortælle lidt om min tur til Århus i weekenden. Anledningen var Police koncerten på engen i lørdags. Tanja og jeg tog over allerede fredag og boede så hos Onkel frem til søndag.
Vi dumpede lige ned i festugen, som lagde ud med Bli Glad på Bispetorvet. Fabelagtig fed koncert! De trykkede den max af, og havde selskab af både Jøden og Peter AG.

Men før det fik vi mad fra den Græske i stue-etagen,og det var godt nok lækkert... rigtig autentisk med de rigtige pitabrød, og den helt rigtige duft og smag af grill.
Men fredagen gik med koncert og en alt for lang gåtur hjem i pis-regnvejr, i hæle. Nøj hvor var jeg glad for at se den køjeseng! Som storesøster fik jeg jo overkøjen og sov helt fantastisk.

Lørdag morgen, tidligt op og så til fernisering i Silkeborg. En af onkels venner er modelbygger og havde desuden stået for projektet med at bygge dukker og modeller til "Strings". Så vi fik en helt formidabel rundvisning af Joakim, som meget inspirerende fortalte om alt i hans udstilling. Utroligt fascinerende... Jeg skal snart ha' set den film!


Efter fernisering blev vi sat af i Århus med det formål at shoppe lidt og få os noget "morgenmad". Men ak, festugen og festaberne havde gjort sit indtog og efter at have siddet på en kold cafe i 30 minutter, fik vi at vide, der var mindt 45 min ventetid på maden. Surt. Heldigvis reddede onkel os, og vi kørte ud til Bazar Vest og fik et overdrevet lækkert måltid, fra en arabisk bod. Store grillspyd med kylling, hummus, tzatziki, og masser af salat... og så til lige under en 50,-. København kunne virkelig lære noget dér!

Så kom turen jo til koncerten, som var en blandet oplevelse. Vi gik derud... og der var RET langt. Vi havde dog en pitstop på Mac D ( af alle steder, desværre) og fik 2 x cheese og delte en Gylden Dame...

Selve koncertområdet var bare en stor, ja... Eng! Med de billetpriser syntes jeg sgu det var lidt skuffende... Men vi var da heldige med vejret. Billederne på storskærmene var knivskarpe og lyden var næsten lidt for perfekt, men desværre alt or lav. Der manglede lissom det dér sus, som stadionkoncerterne SKAL give... Folk stod nærmest og hyggesnakkede omkring os. Lidt underligt...

Nå Sting var jo dejlig som altid... og de klarede det sgu ok, de gamle nisser.

Turen gik mod Århus igen på gåben, og vi havnede da osse ved åen og fik en omgang drinks.
På vejen tilbage for vi selvfølgelig vild ( jeg vil ikke kede Jer med detaljerne), men igen havde vi monster ømme fødder da vi endelig fandt en taxa hjem.
Søndagsbrunch hos Ziggy var lækker. Hjemmelavet nutella... det er simpelthen bare yummie!

Onkel... tak fordi vi måtte overnatte og genere dig i hele 3 dage. Det var super at få et indblik i din verden, og Århus's små fede steder.

No comments: