Friday, March 23, 2007
Agurkerelish med chili
Tyvstjålet fra Mama Kofoed!
Ingredienser: 2 agurker
1 frisk rød chili
1 finthakket rødløg
1 spsk groft salt
1½ dl Lagereddike
1 dl sukker
1 tsk gule sennepskorn
1 cm skrællet frisk peberrod i meget fine strimler
1 tsk Atamon
How to: Agurkerne flækkes og kernerne skabes ud. Flæk chilien og fjern kernerne. Skær agurk og chili i små tern. Drys agurk og chili med salt og lad det trække 10 min. Hæld væden fra, og tør agurkeblandingen i køkkenrulle.
Kog eddike med sukker, sennepkorn og peberrod i ca. 5 min. tilsæt agurkeblandingen og kog med i 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt Atamon. Kom den færdige relish i et skoldet glas, og opbevar i køleskab.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment