Friday, March 23, 2007

Agurkerelish med chili


Tyvstjålet fra Mama Kofoed!

Ingredienser:
2 agurker
1 frisk rød chili

1 finthakket rødløg

1 spsk groft salt


1½ dl Lagereddike

1 dl sukker

1 tsk gule sennepskorn

1 cm skrællet frisk peberrod i meget fine strimler

1 tsk Atamon


How to: Agurkerne flækkes og kernerne skabes ud. Flæk chilien og fjern kernerne. Skær agurk og chili i små tern. Drys agurk og chili med salt og lad det trække 10 min. Hæld væden fra, og tør agurkeblandingen i køkkenrulle.

Kog eddike med sukker, sennepkorn og peberrod i ca. 5 min. tilsæt agurkeblandingen og kog med i 2 min.
Tag gryden af varmen og tilsæt Atamon. Kom den færdige relish i et skoldet glas, og opbevar i køleskab.

No comments: